Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

ASPIRIFY s.r.o. se zavazuje respektovat a chránit Vaše soukromí. Při práci s osobními údaji postupujeme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění.

ASPIRIFY.cz s.r.o. je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Zabezpečení osobních údajů

Pokud nám při objednávání výrobků nebo služeb sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi Vaší osobou a naší společností. V žádném případě neprodáme ani žádným způsobem nepronajmeme Vaše osobní údaje nikomu jinému. Pokud nebudeme mít Váš výslovný souhlas nebo pokud zákon nebude vyžadovat jinak, nebudeme sdílet Vaše osobní data, která nám poskytnete.

Kde jsou vyžadovány osobní údaje

Vaše osobní údaje jsou vyžadovány při objednávání nebo při registraci zákazníka. Osobní údaje jsou shromažďovány po dobu nejméně 3 let, vždy však do doby než zákazník sám požádá emailem o vymazání svých osobních údajů z naší databáze. Poskytnutí osobních údajů je nutnou podmínkou nákup zboží nebo registraci. Pokud si přejete svá data smazat, pošlete prosím email na shop@4ms.cz. Smazáním dat se zruší Váš uživatelský účet a Vaše registrace.

Údaje, které shromažďujeme

Osobními údaji, které jsou shromažďovány na těchto stránkách, jsou fakturační informace, dodací adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, emailová adresa a obchodní transakce.

Přístup k osobním údajům

Samozřejmě máte možnost Vaše osobní údaje kdykoli kontrolovat a aktualizovat v záložce Můj účet – Moje osobní údaje. Zde se také můžete přihlásit nebo odhlásit z odběru našich informačních e-mailů. Vaše volba bude vždy respektována.

Proč tyto údaje shromažďujeme

Shromažďujeme a používáme Vaše osobní údaje pouze s Vaším vědomím a souhlasem, a to pro potřeby objednávání, případně následné používání produktů a služeb. Dále můžeme používat Vaše osobní údaje pro účely související s poskytováním služeb Vaší osobě, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, poskytování služeb a produktů, případně informací, které žádáte či odpovědí na Vaše stížnosti nebo dotazy.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

ASPIRIFY s.r.o. získává Váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat Vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat Vás jako našeho zákazníka.

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.